Hvordan vi jobber

Ved å automatisere rutinemessige oppgaver og standardisere prosesser, kan vi rette vår oppmerksomhet mot det essensielle – å skape verdifulle resultater for din bedrift og målgruppe.

WordPress Serviceavtale

Vedlikehold gir stabil og sikker nettside

Web development 

 Fra Idé til Suksessfull Nettside

Nøkkelfunksjoner

24/7 Oppetidsovervåkning

Unngå nedetid. Med WP Nordic er nettsiden din kontinuerlig overvåket, slik at du alltid er tilgjengelig for potensielle kunder.

24/7 Sikkerhetsovervåkning

Står du overfor sikkerhetstrusler? Vårt team griper umiddelbart inn for å beskytte nettsiden din.

Høy Ytelse er Nøkkelen

Unngå at et langsomt nettsted driver kundene dine til konkurrentene. Våre WordPress-spesialister garanterer rask lasting for å innfri kundenes forventninger.

Månedlige rapporter

Vi holder deg oppdatert gjennom hele utviklingsprosessen og support tickets. Motta månedlige rapporter om oppdateringer, trafikkstatistikk, sikkerhet og nettstedets ytelse.

Ta Din Nettside til Neste Nivå med WP Nordic!

Ikke la tekniske utfordringer bremse deg ned. La oss håndtere det tekniske, mens du fokuserer på det du gjør best – å drive din bedrift. Klar til å komme i gang? Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og oppdag hvordan WP Nordic kan transformere din nettsideopplevelse!

Kontakt oss

Tjenester

Hold WordPress-nettstedet ditt oppdatert med de nyeste versjonene av kjerne, temaer og plugins. Vi utfører oppdateringer etter nøye testing for å sikre kompatibilitet og stabilitet.

Siste nytt

Se alle artikler
Google Analytics 4: Introduksjon og oppsett

Ved å bruke verktøy som...

WordPress VS Squarespace: Hva er best?

Sammenligning av WordPress vs Squarespace...

Hva er managed hosting?

Når du lanserer eller driver...