Stressfri Backup.
Gjenopprettes med kun ett klikk.

En utilgjengelig nettside kan føre til tapte salg, muligheter og skape et dårlig omdømme. Skybaserte sikkerhetskopier er helt avgjørende for å beskytte nettsiden din mot nedetid. Hvis du opplever nedetid på nettsiden din trenger du ikke bekymre deg — vi tar oss av det! Vårt team av eksperter står klare til å respondere fort og gjenopprette nettstedet ditt til sin optimale tilstand.

Fokuser på det du er best til, overlat driften til oss.

Fordeler med våre tjenester innen sikkerhetskopiering

En administrert WordPress-sikkerhetskopitjeneste er den perfekte måten å beskytte dine digitale eiendeler. Vi kan raskt gjenopprette ressursene hvis uhellet skulle oppstå. Vi sikrer absolutt alt innhold, inkludert bilder, videoer og andre opplastede filer. Denne tjenesten gir deg flere fordeler, blant annet beskyttelse mot datatap forårsaket av virus eller skadelige angrep.

Med en pålitelig WordPress-sikkerhetskopitjeneste trenger du aldri å bekymre deg for gjenoppretting av nettstedet etter en uforutsett hendelse eller et teknisk problem. Vi hjelper deg med å holde oversikt over endringer på nettsiden din, slik at vi vet nøyaktig hvilke filer som skal sikkerhetskopieres til enhver tid. Vår administrerte sikkerhetstjeneste sørger for automatisk utførelse av sikkerhetskopiering, et praktisk verktøy for travle personer som ikke har tid til å gå sine rutiner for sikkerhetskopiering i sømmene så jevnlig som det egentlig kreves.

Vi tar oss av all logistikk, inkludert planlegging, filgjenoppretting og overvåking av prosessen. Våre supporttjenester sørger for at du alltid kan få hjelp når du trenger det. Vi tilbyr en omfattende og skreddersydd tjeneste for gjenoppretting av nettstedet ditt, inkludert daglige automatiserte sikkerhetskopier, kryptert filoppbevaring og flere ulike alternativer for gjenoppretting som kan tilpasses dine spesielle behov.

Priser

Fordeler med WordPress Backup Service

En WordPress-sikkerhetskopitjeneste er en verdifull ressurs når du driver egen nettside. Med et automatisert sikkerhetskopisystem på plass, vil du alltid ha tilgang til innholdet og dataene på nettstedet ditt, selv om det oppstår forstyrrelser eller problemer med serveren din. Videre gir regelmessige sikkerhetskopier deg muligheten til å gjenopprette filer og nettsider hvis noe går galt.

Våre tjenester for gjenoppretting av WordPress-nettstedet tilbyr ubegrenset lagringsplass for alle dine sikkerhetskopier. I tillegg gir WordPress-sikkerhetskopitjenesten daglige oppdateringer om statusen til hver enkelt fil for en enkel administrasjon. Kort sagt, en av fordelene med vår sikkerhetskopieringstjeneste er at den sørger for å holde nettsiden din oppe 24/7!

En WordPress-sikkerhetskopitjeneste kan være utrolig verdifullt for å sikre at nettstedet ditt forblir i drift selv i tilfeller der uventede avbrudd oppstår. Vårt team av eksperter vil håndtere sikkerhetskopiering og gjenoppretting trygt og sikkert, slik at du kan fortsette å drive virksomheten din uten bekymringer. Hvis det skulle oppstå noe og du trenger å gjenopprette nettstedet raskt, vil alt ligge til rette for at dette skal gå knirkefritt.

Nødsupporttjenester

Vi forstår at din nettside kan oppleve nedetid, derfor vil våre eksperter alltid være der for å hjelpe deg når nøden er størst. Uansett hvilken dag eller hvilket tidspunkt nettsiden din skulle kræsje på, kan vi gjenopprette den takket være våre gode rutiner for backup.

Serverplass

Våre sikkerhetskopier er duplisert, kryptert og grundig vedlikeholdt av vårt team for å beskytte innholdet ditt. Hvis noe skulle skje med serveren din og du trenger å gjenopprette en tidligere versjon av nettsiden din, kan vi gjøre det!

White Label Program

Få støtte og sikkerhet døgnet rundt, i tillegg til raskere sikkerhetskopiering og gjenopprettingsalternativer. Enten det skulle være en enkeltstående nødsituasjon eller et behov for å oppgradere din nåværende løsning, er vi her for å hjelpe med White Label-løsninger som gir støtte, sikkerhet og hastighet 24/7.

Kompitabelt med nettbutikk

Nettbutikker er dynamiske, vokser og forandrer seg hver eneste dag. Det er helt kritisk at dataene dine blir sikkerhetskopiert regelmessig, slik at du kan være trygg på at du alltid har en ny kopi av nettstedet ditt til å gjenopprette fra hvis noe skulle gå galt. Vi tar oss av det tunge arbeidet for deg, slik at du aldri trenger å miste noe av nettstedets data igjen. Vi tilbyr daglige sikkerhetskopier og tryggheten av et team som er tilgjengelig 24/7.

Gjenoppretting med ett klikk

Å kunne gjenopprette nettsiden din etter en katastrofe eller et hackerangrep er helt essensielt. Vår WordPress-sikkerhetskopitjeneste tilbyr gjenoppretting med ett klikk, slik at du raskt og enkelt kan gjenopprette til en hvilken som helst tidligere utgave av nettsiden din.

30-dagers sikkerhetskopibeholdning

Våre tjenester for gjenoppretting av ditt WordPress-nettsted er helt sømløse. Hosting er inkludert, og driftes av vårt team med WordPress-eksperter. Sikkerhetskopier utføres daglig, slik at du kan føle deg trygg på nettstedets data og få tilgang til flere gjenopprettingsalternativer når du trenger det.

Siste nytt

Les våre seneste artikler.

Les artikler