Sikre din nettside og brukerdata 24/7

WP Nordic er din alt-i-ett leverandør av WordPress-sikkerhets- og personverntjenester. Vårt team vil hjelpe deg med å beskytte nettsiden din mot et stadig skiftende trussel-landskap. Vi ivaretar personvern rundt brukerdata, og sørger for at nettsiden din alltid er tilgjengelig, raskt og trygg. Vi overvåker alt alltid, og er stadig på utkikk etter nye trusler og sårbarheter.

Med WP Nordic som din leverandør, sover du trygt om natten – vitende om at din nettside er i sikre hender.

Hva er administrerte sikkerhetstjenester for WordPress?

Administrerte sikkerhetstjenester for WordPress er en omfattende pakke med sikkerhetstjenester som bidrar til å beskytte nettsiden din mot angrep, uautorisert tilgang og passordbrudd. Fordelene med å bruke våre sikkerhetstjenester for WordPress er at du kan ha ro i sjelen fordi du vet at nettsiden din konstant blir overvåket for trusler, samtidig som den har forbedret nettsideytelse og innlastningstid på grunn av effektiv oppdagelse og fjerning av skadelig innhold. Du har alltid visshet om at du er støttet av et team med lang erfaring dersom noe skulle gå galt.

Vårt ekspertteam jobber grundig for å sikre at nettsiden din kjører så jevnt som mulig for å tiltrekke mer trafikk og øke dine inntekter. Vi bruker kun de beste teknikkene og den optimale praksis for å sikre både nettsiden og kundenes data. Målet med våre sikkerhetstjenester er å sørge for at du har et nettsted som fungerer optimalt, slik at alle besøkene får en utmerket nettleseropplevelse. Vi forstår hvor viktig det er for bedrifter å kunne reagere raskt og effektivt når ting går galt, derfor tilbyr vil 24/7 støttetjenester.

Priser

Slik sikrer WordPress-nettstedene

WordPress sikkerhetspakker og tillegg

Vi forstår hvor viktig det er for nettstedeiere å ha full kontroll over sin online tilstedeværelse, derfor streber vi alltid etter å levere den beste tjenesten mulig. Målet vårt er å gjøre det enkelt for deg å komme stressfritt i gang, slik at du kan fokusere videre på dine forretningsmål. Vi mener at å være proaktive heller enn reaktive når det gjelder online sikkerhet er avgjørende for langsiktig suksess. Ved siden av våre WordPress-sikkerhetspakker tilbyr vi også kundene våre ekstra alternativer for å tilpasse sin sikkerhetsstrategi.

Vi gir alltid det lille ekstra for våre kunder. Vårt ekspertteam mange års erfaring i bransjen og oppdaterer alltid kunnskapen sin for å finne nye måter å forhindre angrep og beskytte nettstedet ditt mot potensielle trusler. Våre standard WordPress-sikkerhetspakker inkluderer flere lag med beskyttelse som er designet for å fungere sømløst sammen og gi maksimal forsvar mot angrep. Hvis du likevel er bekymret for spesifikke risikoer eller ønsker mer fleksibilitet i hvordan nettstedet ditt beskyttes, kan du velge blant våre mange tilpasningsalternativer.

Beskyttelse mot bruteforce-angrep

Våre sikkerhetstjenester holder nettstedet ditt trygt ved å sørge for at roboter ikke lurer sikkerhetssystemet. Vi skanner ikke bare etter sårbarheter, vi beskytter også aktivt nettsiden din mot de de ødeleggende robotene som kan skade den.

Søppelkommentarer

Ikke la spam sinke nettsiden din. Vi fjerner søppelkommentarer daglig, og holder nettsiden og kontrollpanelet ryddig. Samtidig optimaliserer vi databasen din for hastighet og SEO.

Daglig rengjøring av databasen

Vi vil utføre daglig optimalisering av databasen for å sikre at ditt nettsted har best mulig ytelse. Prosessen vår inkluderer fjerning av tabell-overhead, indeksoptimalisering og en sjekk for å se om databasen din bruker opp alt tilgjengelig minne. Hvis den er på grensen til full, kan vi foreslå måter å redusere denne belastningen på.

Kildeautentisering

Vi verifiserer alle nye tilleggsmoduler og temaer for å forsikre oss om at de kommer fra en pålitelig kilde, og ikke vil kompromittere nettsiden din.

Gjennomgang av Plugins

Vi gjennomgår jevnlig dine plugins og fjerner dem hvis du ikke bruker dem. Vi vil også administrere dine inaktive tilleggsmoduler for å holde nettstedet ditt sikkert, og oppdatere deg om eventuelle nye versjoner som kan være på vei.

DNS-Varsler

Ikke overlat sikkerheten til tilfeldighetene! Vår administrerte WordPress-sikkerhetstjeneste oppdager alle DNS-endringer som potensielt kan føre til at nettstedet ditt går ned. Vi overvåker nettstedet ditt daglig og gir deg umiddelbart beskjed så snart en endring inntreffer.

Implementering av tofaktor-autentisering

Ditt WordPress-nettsted bør være sikkert og fritt for sårbarheter, og dette begynner fra det øyeblikket brukerne dine registrerer seg. Vi vil sørge for at ditt kontrollpanel implementerer tofaktor-autentisering ved å sende en sikkerhetskode til en angitt mobilenhet, for å legge et ekstra beskyttelseslag.

Kryptering og autentiseringsnøkler

Vi bruker en algoritme for å kryptere informasjon lagret i informasjonskapsler (cookies). Deretter sender vi denne informasjonen til deg, som er den eneste som kan dekryptere den. Ved å gjøre dette forblir kundenes data sikkert kryptert mellom din server og kundens.

Ødelagte lenker

Du er avhengig av lenkene dine for å lede besøkende til den informasjonen de trenger. Derfor sørger vi for at du aldri mister et klikk. Vi skanner nettstedet ditt daglig for eventuelle ødelagte lenker eller lenker som sender besøkende til mistenkelig innhold, og vi endrer dem slik at de leder dit du ønsker.

Helt enkelt det beste innen sikkerhet

Våre administrerte WordPress-sikkerhetstjenester jobber hånd i hånd med vår praktiske sikkerhetskopi-tjeneste. I tillegg til en månedlige rapport om tilstanden til nettstedet ditt, sørger våre daglige sikkerhetskopier for at dataene dine ikke vil gå tapt.

Serviceavtale sikrer mot angrep

Våre serviceplaner gir den ultimate måten å beskytte seg mot angrep. Vi vil overvåke nettstedet ditt for mistenkelig aktivitet, kan blokkere mistenkelige IP-adresser og brukere, og fjerne eventuelle virus eller skadelig programvare hvis de klarer å omgå våre sikkerhetsforsvar.

Siste nytt

Les våre seneste artikler.

Les artikler