Aldri mer treg innlastning

Statistikken taler for seg selv: besøkende som opplever trege nettsider har større sannsynlighet for å forlate siden. Å sikre nettsidens hastighet er helt avgjørende for å beholde besøkende på nettstedet ditt og øke konverteringene. Hvis ditt WordPress-nettsted opplever treg innlasting, kan vi hjelpe!

Rask innlastingstid på nettsider er ikke bare et ønske, det er en nødvendighet.

Hva er WordPress Hastighetsoptimalisering?

Vår WordPress hastighetsoptimalisering fungerer ved å identifisere og korrigere eventuelle problemer som bremser nettsiden din, om det skulle være noe med innholdet på nettsiden, forbedringspotensiale i kodingen eller optimaliseringsmuligheter for bildene.
Enten det er lave lastetider, dårlig SEO-score eller sviktende nettsideytelse, har våre ekspertingeniører utviklet en velprøvd prosess for å optimalisere nettsiden din slik at problemet kan løses så fort som mulig.

Vi tilbyr også månedlige vedlikeholdsplaner som sørger for at nettsiden din går jevnt og trutt, uavhengig av trafikken den mottar. Så enten du nettopp har startet nettbutikk eller om du ønsker å ta bedriften din til neste nivå, kan teamet vårt hjelpe deg å komme dit du vil – raskere enn noen gang tidligere!

Priser

En rask nettside er nøkkelen til høyere konvertering

Nettstedet ditt må laste ekstremt raskt! Selv en brøkdel av et sekunds forsinkelse i sidelastetiden kan føre til at besøkende forlater siden din. Ifølge Google forlater 1 av 5 brukere en nettside hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn – og ifølge Pingdom forventer 50% av besøkende at nettstedet ditt lastes inn på to sekunder eller mindre.

Vi har konsekvent oppnådd lastingstider på rundt 2 sekunder for våre kunder – ofte til og med så raskt som 1.5 sekund. Vår tjeneste for WordPress-hastighetsoptimalisering gjør det mulig for deg å tiltrekke deg flere besøkende til nettstedet ditt, da besøkende gjerne forlater sider som laster for tregt. Selv om vi ikke kan garantere en spesifikk lastetid i fremtiden, er målet til våre eksperter innen WordPress-hastighetsoptimalisering å holde innlastningstiden på ditt nettsted til under to sekunder, og gjerne raskere der det lar seg gjøre.

Premium planer med WordPress-hastighetsoptimalisering

Vi streber alltid etter å sikre at nettstedet ditt laster raskt, og våre eksperter jobber kontinuerlig for å være ett skritt foran. Med vår ekspertise innen WordPress-hastighetsoptimalisering kan du spare mange timer med stress og bekymringer som følger med trege nettsider.

Vi øker hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt uten at du trenger å gjøre noe selv. Vi har satt sammen en samling av våre mest populære WordPress-hastighetsoptimaliseringstjenester, som tilbys gjennom ulike supportavtaler. Våre eksperter innen WordPress-hastighetsoptimalisering jobber grundig med deg for å sikre at nettstedet ditt kjører optimalt, både på datamaskiner og mobile enheter.

Få våre WordPress-hastighetsoptimaliseringstjenester som en del av en av våre vedlikeholdsplaner, som også inkluderer andre tjenester som sikre oppdateringer, sikkerhet, ubegrensede redigeringer og mer. Vår ekspert innen WordPress-hastighetsoptimalisering tar seg av alle dine tekniske behov i en fastpris-pakke. Du trenger ikke lenger bekymre deg for at nettstedets lastehastighet påvirker kundetilfredshet eller rangering på søkemotorer. Ikke nøl – WPNordic er klare til å ta fatt på nettstedet ditt nå og gjøre det raskere enn noensinne.

Optimalt for nettbutikker

Kundene forventer en rask og pålitelig opplevelse når de handler på nett. Vi vil hjelpe deg med å optimalisere ditt WordPress-nettsted slik at det fungerer feilfritt, uansett hvor mye trafikk du genererer. Våre WordPress-hastighetstjenester er skreddersydd for sider med netthandel, medlemskap og annen dynamisk funksjonalitet.

Perfekt for skreddersydde nettsider

Sliter du med en skreddersydd nettside som bremser trafikken? Begrenser nettstedets filer deg fra å oppnå tilfredsstillende resultater? Våre eksperter innen WordPress-hastighetsoptimalisering kan gjøre nettstedet ditt betydelig raskere ved hjelp av en rekke tilpassede konfigurasjoner. Med omfattende erfaring innen bygging av skreddersydde temaer og plug-ins, er ingen prosjekter for store eller små for vårt team.

Siste nytt

Les våre seneste artikler.

Les artikler