Priser

Vi tilbyr førsteklasses WordPress-utvikling for små og mellomstore bedrifter i Norge. Vi  har tydelige og faste priser for alle våre tjenester, slik at du kan få tilgang til kvalitetsløsninger uten uventede kostnader.

Vanlige spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss her.

Serviceavtale FAQ

Å komme i gang med oss er lekende lett! Følg velg en av pakkene som passer for dine behov, gi oss tilgang tilgang til nettsiden din. Hele prosessen kan fullføres på få minutter. Før du vet ordet av det, vil WP Nordic håndtere din nettside.

Vi sikter mot å gi deg et personlig svar innen 24 til 48 timer i virkedager. For kommunikasjon med kundene våre setter vi pris på bruk av ticketsystem og e-post, da dette har vist seg som en effektiv og pålitelig metode.

Vi fullfører ofte henvendelser (tickets) samme arbeidsdag og de fleste løst innen 8 timer. Hvis du ber om assistanse i helgen, håndterer vi vanligvis forespørselen på mandag morgen. I perioder med høy supportbelastning, store oppdateringer eller behov for å tette sikkerhetshull, kan behandlingstiden for henvendelser forlenge seg og ta opptil 48 timer, tilsvarende 2 virkedager.

Selvsagt! For dette anbefaler vi vår Level 2-plan, spesielt utviklet for nettbutikker.

Ja, vi foretrekker å migrere nettsidene til våre foretrukne hosting-leverandører. Dette gjør at vi kan overvåke serveraktiviteten døgnet rundt og sørge for overholdelse av GDPR.

Vi samarbeider med både Pressable og Kinsta. Pressable er en topprangert managed WordPress-hosting leverandør som er bygget på det samme lynraske, globale datanettverket som WordPress.com og WordPress VIP.

Kinsta er velegnet for alle typer prosjekter, fra små blogger til store selskaper, og de betjener over 55,000 brukere fra 128 land gjennom deres 35 datasentre.

Med vår 24/7 sikkerhetsovervåking kan du være trygg på at vårt erfarne team konstant holder øye med nettsidene dine. Uansett hva som skulle oppstå, er nettsiden din sikret, og alltid klar til å tjene dine besøkende.

Våre serverleverandører er tilgjengelige hele døgnet, 7 dager i uken, og er klare til å iverksette tiltak hvis nødvendig. De er tilgjengelige når som helst, uansett tidspunkt på dagen eller uken. Hvis det oppstår noe, er de proaktive eller reaktive, avhengig av behovet. De holder oss oppdatert slik at vi kan fortsette arbeidet eller informere deg som kunde hvis det er nødvendig.

Selv om en rekke plugins er inkludert i avtalen med WP Nordic, kan det oppstå situasjoner der du må fornye lisenser for bestemte plugins. Med mindre annet er avtalt, vil dette være kundens ansvar.

Ved WP Nordic tar vi sikkerhet på alvor. Vi har omfattende sikkerhetsprosedyrer hvor vi nøye vurderer alle filer på nettstedet ditt. Filene som er mest utsatt for angrep, blir spesielt sikret. Ved å handle direkte på servernivå, beskytter vi filene mot uautorisert tilgang. Skulle nettsiden din bli kompromittert, vil vårt dyktige team raskt intervenere, stanse angrepet, og restaurere eventuelle skadede filer. I tillegg vil vi installere nødvendige tilleggsmoduler på CMS-løsningen din for å styrke sikkerheten der det er behov.

WordPress mottar jevnlig oppdateringer, og vi hos WP Nordic sørger for at din nettside alltid benytter den siste og sikreste versjonen. Ved større oppdateringer, som kan innebære betydelige endringer, vil vi proaktivt kommunisere med deg om eventuelle tilleggsomkostninger.

Ditt nettsted er i trygge hender hos oss. Vi utfører daglige sikkerhetskopier av hele nettsiden din, og disse oppbevares i 14 dager. Dette inkluderer både filer og e-poster som finnes på serveren på tidspunktet for kopieringen. Som en del av serviceavtalen vår, kan kunder kostnadsfritt få tilbakeført data fra en backup.

Ja, vi er her for å hjelpe! Vi tilbyr en bred portefølje av tjenester relatert til både nettsider og andre IT-løsninger. Vi kan sette opp en avtale slik at timer brukt akkumuleres, og vi sender deg en oversiktlig faktura ved månedens slutt. Dersom det er stor aktivitet i en gitt måned, tilpasser vi timeprisen deretter. Merk at oppdrag utført utenfor vanlig arbeidstid faktureres etter spesielle satser.

Absolutt. Vi tar GDPR på alvor.

Vi overvåker sikkerheten på nettstedet ditt i sanntid. Hvis nettstedet ditt blir hacket, vil vi umiddelbart starte arbeidet med å reparere det. Hvis reparasjonen ikke fungerer, vil vi gjenopprette en sikkerhetskopi av nettstedet ditt fra de siste 24 timene og arbeide med å sikre nettstedet ditt mot fremtidige angrep.

Vi overvåker sikkerheten på nettstedet ditt i sanntid. Hvis nettstedet ditt blir hacket, vil vi umiddelbart starte arbeidet med å reparere det. Hvis reparasjonen ikke fungerer, vil vi gjenopprette en sikkerhetskopi av nettstedet ditt fra de siste 24 timene og arbeide med å sikre nettstedet ditt mot fremtidige angrep.

Hvis nettstedet ditt har skadelig programvare før du migrerer hostingen til WP Nordic, dekkes ikke fjerningen av skadelig programvare av avtalen din.

Vi jobber for å få den tilbake opp og kjøre. Vi er her, så du trenger ikke å bekymre deg.

Det sagt, vi kan ikke erstatte tema- eller pluginutviklere. Så hvis utvikleren av temaet eller pluginet ditt slutter å utvikle det, vil vi fortsette å oppdatere WordPress-kjernen din og de andre temaene og pluginene dine inntil det skaper en konflikt.

Nettsideutvikling FAQ

Det er ganske enkelt. Ethvert unikt nettadressen på nettstedet ditt teller som en separat side. Det kan være en av hovedsidene som Hjem, Tjenester, Løsninger, Bransjer, Om, etc., men det kan også være en sakstudie, eller en individuell side for teammedlem, når de er opprettet under en separat nettadresse.

Velg fra: Hjemmeside, Tjenester, Løsninger, Bransjer, Foredrag, Porteføljeside, Prisingside, Hendelseskalender, Media og Podkast, Avtale-/Kontaktside, Om, Blogg, Kontakt og Karriere. Det er opp til deg å bestemme hva som er den mest verdifulle informasjonen å vise frem.

Antallet unike sidemaler er enda viktigere enn antall sider vi oppretter for deg. Vi benytter et utvalgt Premium WordPress-tema som mal, avhengig av dine forretningsbehov, som vårt team tilpasser i henhold til prosjektkravene dine.

Det vi gjør for deg, er å designe og utvikle dine egne sideoppsett som kan brukes på ulike sider på nettstedet ditt. Du kan be om opptil 4 eller 10 unike sideoppsett, avhengig av pakken du velger.

Før vi begynner, gir vi deg flere demo-versjoner som viser hvordan nettstedet ditt kan se ut. Du velger designretningen.

Etter å ha mottatt den første versjonen av designet, har du flere revisjonsrunder inkludert i prisen. Vær oppmerksom på at antall revisjonsrunder påvirker den endelige prisen.

Tekst og bildeinnhold må sendes til WP Nordic før nettsiden kan ferdigstilles. Har dere ikke bilder eller tekst kan vi være behjelpelig med dette eller koble dere opp med en av våre partnere.

Nei, hvis du bestiller nettsideutvikling og serviceavtale samtidig, vil serviceavtalen først tre i kraft når nettsiden er fullført og satt i live. Det vil si at du ikke betaler for serviceavtalen mens nettsiden fortsatt er under utvikling. Dette sikrer at du kun betaler for vedlikehold og støtte når nettsiden faktisk er oppe og kjører.

Kundeforhold FAQ

Selvfølgelig! Du kan oppgradere, nedgradere, endre og avbryte planen din på hvilken som helst måte du ønsker. Planen vil da stoppes ved neste fornyelse. Du kan endre alle aspekter av planen din fra "Min konto"-siden i ditt dashbord.

Ditt kredittkort blir automatisk belastet hver måned, for beløpet på abonnementet ditt, på den dagen du meldte deg på. Vi har også en fakturaløsning, kontakt oss for mer informasjon eller sjekk ut på vanlig måte og velg faktura.

Vi aksepterer alle større kredittkort som Visa og MasterCard. Etter påmelding vil kortet ditt bli belastet hver måned på dagen du meldte deg på.

Har du behov for å bruke American Express eller Discover kontakt oss. 

Vi er et skandinavisk team, vi sitter foreløbig i Oslo og Stockholm. 

Ta kontakt med oss for å motta lenken til avmeldingsskjemaet. Når du velger å avslutte en av våre tjenester, sørger vi for å gi deg all nødvendig veiledning og fjerner oss selv fra alle programmer, plugins og rapporttjenester for å sikre en smidig avslutning av samarbeidet.

Først må vi sjekke informasjonen, login info og aktivere kontoen din. Når detaljene dine er bekreftet, kan du sende inn din første ticket. Vi har som mål å begynne med nettsiden ditt samme dag som du melder deg på.