Redigering av din nettside til fast månedlig pris.

Vi har gjort det enklere enn noensinne å få ut budskapet ditt på nett. Med ubegrenset WordPress-støttetjeneste fra WP-Nordic kan du nå fokusere på andre områder av bedriften din, vel vitende om at vi tar oss av tekniske problemer eller redigeringer. Våre eksperter er der når du trenger dem, uten tidsbegrensninger eller grenser – alt til en fast månedlig pris!

Ubegrenset antall endringer på din WordPress-nettside

WordPress-støtte, nettsideredigering og feilsøking

Når det gjelder WordPress, blir det stadig lansert oppdateringer og nye funksjoner, noe som kan gjøre administrasjonen av nettstedet ditt utfordrende. Vi kan tilby deg rask og profesjonell støtte med vår ubegrensede WordPress-støtte.

Vi har et team med erfarne teknikere som har god kunnskap om alle aspekter av WordPress som kan hjelpe deg med alt fra oppsett av nettsiden din, til å skape tilpassede temaer og tillegg. I tillegg kan vi håndtere eventuelle endringer eller oppdateringer som må gjøres i utvidelsene eller temaene som driver WordPress-nettstedet ditt.

Du kan ha en fantastisk nettside, selv om den kanskje ikke tar virksomheten din til neste nivå. Hvis du er lei av å ansette frilansere, bruke timesvis på å få noe til å funger på nettstedet ditt, eller foreta småjusteringer, så er denne tjenesten helt perfekt for deg! Med vår ubegrensede WordPress-støtte, feilsøking og nettsideredigeringstjeneste får du en månedlig flatrate-plan som dekker ubegrensede henvendelser til vårt team.

Vårt ultimate mål er alltid dyktig kundeservice som kan kartlegge nøyaktig diagnose og foreta en rask og effektiv problemløsning. Ved å melde deg på vår pakke med ubegrenset WordPress-støtte, nettsideredigering og feilsøking i dag, er du garantert rask respons og en problemfri drift av din nettside. Dette betyr at våre eksperter alltid er streber etter å hjelpe deg så raskt som mulig med samtlige problemer som oppstår.

Priser

Hva er inkludert i tjenesten?

Ubegrenset WordPress-støtte inkluderer jevnlige oppdateringer av WordPress-kodebasen, noe som sikrer at nettstedet ditt alltid kjører optimalt. Vi tilbyr også ekspertredigering og feilsøkingstjenester, slik at hvis du støter på noen problemer med nettsiden din, kan vi hjelpe deg med å få dem løst så raskt som mulig. Enten det er et lite problem eller noe mer alvorlig, har vårt team av eksperter erfaring med å løse alle slags utfordringer.

Vi kan hjelpe deg med følgende tjenester:

 • Redigering og oppdatering av nettsideinnhold
 • Endringer i innstillinger for tillegg (plugins)
 • Redigering av landingssider
 • Tilpasninger i CSS (stilsett)
 • Korreksjoner av bannere
 • Tilknytning av kupongkoder
 • Endringer i hode- eller bunntekster
 • Oppdateringer av handlekurver
 • Justeringer av bilder eller tekst

Med vår ubegrensede WordPress-støtte kan du være trygg på at nettstedet ditt vil bli ivaretatt av våre eksperter, uansett hvilke endringer eller utfordringer du måtte ha. Vi er her for å hjelpe deg med å opprettholde en optimal og problemfri opplevelse for ditt WordPress-nettsted.

Hva er ikke inkludert i den månedlige tjenesten?

Vi forstår at noen av våre kunder kan trenge hjelp med nettsideendringer eller feilsøking som går utover omfanget av vår WordPress-støtte. På grunn av den store mengden av versjoner og utvidelser som finnes der ute, og det faktum at ikke alle kan brukes på samme måte, vil visse funksjoner eller teknologier ikke være inkludert i vår støttepakke. Dette inkluderer ting som egendefinerte domener og ubegrensede oppdateringer/endringer av nettsiden. Oppgaver som ikke er inkludert i vår redigeringstjeneste er som følger:

 • Endring av WordPress-kjernekode
 • PSD-konvertering
 • Redigering av plugins/temaer
 • Omkoding av egendefinert kode
 • Grafikkrelatert materiale
 • Tekstforfatning
 • Design eller utviklingstjenester – inkludert tredjepartsintergreringer
 • Justering av temaer eller utvidelser som ikke leveres av oss

Dersom du skulle ha behov for hjelp med noe av dette, kan spesialavtaler inngås med oss. Kontakt oss her, så finner vi en løsning sammen.

Ubegrensede WordPress-konfigurasjoner

Enten du akkurat har startet, eller om du allerede har en nettsted oppe og går, kan vi hjelpe med enhver problemstilling. Våre WordPress-eksperter vil hjelpe deg med å konfigurere innstillinger i WordPress-utvidelser, feilsøking etter avvik og feil på nettstedet ditt, oppretting av feilvisning av innhold på forsiden og endring av ødelagte baklenker på nettsiden din.

Ubegrensede henvendelser

Vi forstår at våre kunder har mange spørsmål, så vi gir deg derfor tilgang til hele supportteamet vårt. Hvis du har tekniske spørsmål eller trenger endringer på nettstedet ditt, står vi klare til å hjelpe! Det er ingen begrensninger på antall forespørsler per dag, uke eller måned.

Meget tilpasningsdyktig

Vi forstår at du av og til har behov for en ekstra innsats fra oss. Med vår ubegrensede WordPress redigeringsplan kan vi hjelpe deg med spesifikke utviklingsoppgaver eller større prosjekter når du trenger et ytterligere pådrag, stiller vi til disposisjon mot en fast timepris. Gjelder det mindre prosjekter, er vår redigeringsplan akkurat det du trenger for å ha visshet om at nettsiden din er ivaretatt av eksperter og oppdatert slik at det fungerer feilfritt.

Konfigurasjon av plugins

Det er enkelt å legge til nye plugins med våre eksperter. Vi kan legge til og konfigurere en hver type utvidelser, over hele nettstedet ditt – også premium-utvidelser. Noen ting må bare gjøres riktig med en gang, og vi vil sørge for at nettstedet ditt er oppe og går akkurat slik du vil ha det.

White-Label-programmer

Ønsker du å være den foretrukne leverandøren for en kunde som ikke helt er klar for å gi slipp på sin gamle nettside, kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr deg og dine kunder ubegrenset WordPress-støtte, nettside-redigeringstjenester, feilsøking og mer gjennom vårt program for White-Label.

Nettinnhold

Ikke bekymre deg for å vedlikeholde og oppdatere ditt WordPress-nettsted. Vi gjør det enkelt med vår ubegrensede WordPressstøtteplan, som inkluderer ubegrensede WordPress-redigeringer og feilsøking uten ekstra kostnad!

Siste nytt

Les våre seneste artikler.

Les artikler